Despre noi

Suntem divizia de furtun tehnic a firmei Augment SRL, divizie care se concentreaza pe domeniul furtunului tehnic si accesoriilor conexe prin colaborari exclusiv de tip B2B.

Furtunurile, produse in Europa si comercializate de firma noastra, corespund standardelor europene in vigoare, pot fi achizitionate si prin programele de finantare nerambursabila si au aplicabilitate in majoritatea sectoarelor producatoare.

Fie ca vorbim despre transportul materialelor foarte abrazive, temperaturi inalte, substante chimice agresive, ventilatia gazelor, conditii grele de lucru, substante petroliere si hidrocarburi, substante alimentare, solutii personalizate, etc., noi va putem oferi solutia optima in ceea ce priveste furtunurile gratie experientei pe care o avem in comercializarea acestora si a parteneriatelor pe care le-am dezvoltat cu furnizorii nostri de furtun tehnic, producatori de top din EuropaAlfagomma - Italia, Industrie Plastique Lombarde - Italia, Tricoflex - Franta, Norres - Germania, Fitt - Italia si altii.

De peste 20 ani prezenta pe piata romaneasca, firma noastra se evidentiaza prin profesionalismflexibilitateadaptabilitate si prin respectul fata de parteneri.

Livrare imediata din stoc pentru majoritatea solicitarilorasistenta tehnica si logistica prompta, vanzarea la metru, asistenta post-vanzare reprezinta valoarea adaugata pe care o oferim pentru o colaborare reciproc avantajoasa pe termen lung.