Furtun din poliuretan Airduc® PUR 355 AS

Descriere

Fabricat din ester-poliuretan special, de calitate superioara - Pre-PUR®, cu spira de otel. Grosime perete de aprox. 1,5 mm.
Flexibil la temperaturi scazute, usor, lis la interior, rezistenta mare la abraziune, rezistenta mare la microbi, ulei, combustibil si chimicale, dar si la UV si ozon.
Ignifug conform UL94-V2 si DIN 4102-B1.
Material antistatic din compozitie. Rezistenta electrica si de suprafata R≤10⁹Ω.Conform cu ATEX 2014/34/EU si norma germana TRGS 727: transport pneumatic de prafuri inflamable si materiale vrac (zonele 20, 21, 22 interior), aspiratie de prafuri combustibile (zona 22 interior), transport de lichide inflamabile (zonele 0,1,2 interior), pentru transport lichide non-inflamabile, pentru utilizare in zonele 1 si 2 (gaze), pentru utilizare in zona 0 (gaze).
Tip 3 conform cu DIN 26057.
Fara halogen conform RoHS.
Pentru perioade scurte de timp rezista pana la temperaturi de 125°C.

Detalii tehnice
-40°C MIN | 90°C MAX
Producator Norres
Recomandat pentru abraziune ridicata
Spirala otel
Material interior Poliuretan
Material exterior Poliuretan
Norme ATEX 2014/34/EU, TRGS 727, DIN 4102-B1, UL94, DIN 26057, RoHS
Proprietati Electroconductiv, Rezistent la vacuum, Rezistent la abraziune, Rezistent la microbi, Ignifug, Interior neted
Culoare transparent

VARIANTE DISPONIBILE

Cantitatea trebuie sa fie multiplu al valorii de pe coloana “Submultiplu comanda”. De exemplu, daca Submultiplu comanda are valoarea 5, asta inseamna ca se poate comanda o cantitate multiplu de 5, respectiv 5, 10, 15, 20, 25...metri liniari.

Articole produs grupate
Diametru INT. (MM) Diametru EXT. (MM) Presiune lucru (BAR) Presiune spargere (BAR) Vacuum (BAR) Raza de curbura Greutate (G/M) Lungime rola Submultiplu comanda Stoc Pret (fara TVA) Cantitate
Nu sunt disponibile optiuni pentru acest produs.

Produsele cu pret si disponibilitate in stoc pot fi comandate imediat folosind butonul ADAUGA IN COS.

Pentru produsele fara pret ne puteti trimite cereri de oferta folosind butonul ADAUGA LA CEREREA DE OFERTA. Veti primi raspuns cu toate detaliile necesare in cel mult o zi lucratoare.

Acesta este un WEBSITE DEDICAT PERSOANELOR JURIDICE. Nu comercializam produse persoanelor fizice.