Politica de confidentialitate a datelor

Cine suntem si cu ce ne ocupam

Suntem unul din cei mai importanţi furnizori de furtunuri din Romania. Produsele pe care le comercializam, produse in Europa, corespund standardelor in vigoare si au ca domeniu de aplicabilitate majoritatea sectoarelor industriale. Printre clientii nostri se numara peste 1000 de societati care activeaza in toate sferele de activitate ale economiei.

Datele noastre de identificare si contact sunt urmatoarele:

Augment S.R.L.

J23/536/2010

C.I.F. RO13521272

Adresa 

Bulevardul Basarabia, nr. 256, etaj 2, sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 - 448 12 38/021 - 448 12 83, fax: 021- 448 14 89,

E-mail: furtuntehnic@augment.ro

In continuare gasesti informatiile necesare cu privire la modul in care colectam, stocam si prelucram date personale.

Declaratia noastra generala cu privire la protectia datelor

Asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal este un angajament fundamental pe care ni-l asumam, prin urmare facem toate demersurile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Datele colectate si prelucrate din site

Compania noastra colecteaza, prin intermediul website-ului si prin comunicare directa prin email, urmatoarele tipuri de date:

  • Date cu caracter anonim care nu pot fi asociate sau nu pot duce la identificarea unei persoane.

  • Date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de email, telefon, oras, compania din care face parte persoana, functia ocupata in cadrul companiei, CV.

Aceste date pot fi colectate in mai multe moduri:

  • Folosind Prin formulare pe care le completezi in site sau pe alte canale Folosind cookies

Mai jos detalii despre fiecare mod de colectare

Datele colectate prin formular

Formular de contact

Date stocate: datele completate in formular..

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul Augment, in functie de cererea solicitantului.

Formular abonare la newsletter

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt folosite pentru trimiterea de emailuri cu oferte, articole de blog si noutati personalizate. Personalizarea acestor materiale se face pe baza datelor statistice colectate de platforma de email marketing, statisticile anonime colectate de Google Analytics si analiza comenzilor anonimizate din adminul site-ului. Abonarea reprezinta cererea de a primi aceste newslettere si in consecinta reprezinta si consimtamant.

Formular comentariu

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt stocate si publicate pentru a incuraja discutii pe baza informatiilor oferite in paginile care contin formularul. Comentariile vor fi supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant Augment considera ca un comentariu nu incurajeaza o discutie pe baza informatiilor din pagina, din orice motiv, acesta poate sa nu publice comentariul. In acest caz, comentariul si datele vor fi sterse din baza noastra de date. Datele Nume, Mesaj si Website vor fi facute publice, iar adresa de email va fi folosita pentru notificarea utilizatorului, doar in cazul in care acesta a optat pentru aceasta optiune. Adresa de email completata in campul de adresa de email nu va fi facuta publica si nici nu va fi transmisa altor terti.

Formular comanda

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor: Datele sunt necesare pentru procesarea comenzii.

In cazul in care solicitantul bifeaza "Doresc sa primesc oferte si noutati personalizate prin email", datele vor fi folosite pentru trimiterea de emailuri personalizate - vezi sectiunea "Formular abonare".

In cazul in care solicitantul a bifat optiunea "Creeaza-mi cont cu datele de mai sus", datele vor fi folosite la crearea unui cont, iar date precum "Istoric comenzi" se vor folosi conform sectiunii "Formular cont client".

In cazul unor studii de marketing, datele se vor folosi dupa anonimizarea acestora. Anonimizarea se va realiza prin stergerea datelor personale completate in campurile: Email, Nume, Prenume,Telefon, Adresa si Firma, CIF, Reg. Com., IBAN.

Formular creare cont

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor:

Datele sunt necesare pentru crearea unui cont de client in site-ul nostru.  Scopul acestui cont este de a putea oferi clientului o experinta mai buna pe site-ul nostru, oferind facilitatile:

- precompletarea adresei de livrare si a datelor de contact la plasarea unei comenzi noi

- revizuirea istoricului de comenzi si posibilitatea repetarii unei comenzi printr-un click

- oferirea, colectarea si folosirea de puncte de fidelitate prin care utilizatorului ii sunt oferite reduceri

- urmarirea statusului unei comenzi

In cazul folosirii datelor pentru analiza de marketing, acestea vor fi anonimizate prin stergerea datelor: Email, Nume, Prenume,Telefon, Adresa si Firma, CIF, Reg. Com., IBAN.

Analizele de marketing realizate vor fi in scopul imbunatatirii experientei pe site, crearea de oferte relevante pentru clienti si alte activitati care consideram ca vor ajuta utilizatorul sa aiba o experienta mai buna pe site-ul nostru si cu produsele sau serviciile noastre.

Formular comentariu in pagina produslui

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor:

Datele sunt stocate si publicate pentru a ajuta alti utilizatori sa se foloseasca de experienta altori cumparatori in procesul de comandare. Review-urile sunt supuse unui proces de aprobare. In cazul in care un reprezentant Augment considera ca review-ul nu ofera informatii utile, acesta nu va fi aprobat si, in consecinta, va fi sters din baza noastra de date.

Opinia despre produs poate fi publicata atat in cadrul site-ului, cat si in materiale promotionale utilizate in scopul promovarii magazinului nostru online.

Formular intrebare produs

Date stocate: datele completate in formular.

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor:

Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul Augment. Acesta va alege modalitatea care i se pare potrivita, in functie de cererea solicitantului. In cazul in care solicitantul nu raspunde la unul dintre canale, se va apela la celalalt.

Formular cere oferta in pagina produsului

Date stocate: datele completate in formular

Scop si temeiul juridic al prelucrarii datelor:

Datele solicitate sunt necesare pentru a i se putea raspunde solicitantului in cel mai adecvat mod posibil. Modalitatea de contact (telefon sau email) va fi stabilita de catre reprezentantul Augment. Acesta va alege modalitatea care i se pare potrivita, in functie de cererea solicitantului. In cazul in care solicitantul nu raspunde la unul dintre canale, se va apela la celalalt.

Datele colectate folosind cookies (Cookie Policy)

Ce sunt cookie-urile

Rolul lor esential este sa creeze utilizatorilor site-ului o experienta de navigare mai facila, mai utila si mai placuta, prin transmiterea de feedback catre proprietarii  site-urilor asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor (de catre utilizatori). De asemenea, unele cookies pot fi folosite pentru reamintire sau pentru personalizarea si targetarea reclamei.

Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, care vor fi stocate pe terminalul utilizatorului (de ex. computerul, telefonul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome etc.) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Ce tipuri de cookie-uri folosim

Folosim 3 tipuri de cookie-uri:

  1. Cookie-uri esentiale pentru functionarea site-ului. Acest tip de Cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului. Spre exemplu: personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala, adaugarea de produse la cos, autentificare, comparatie produse etc. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.

  2. Cookie-uri de statistici anonime. Aceste cookie-uri ajuta la transmiterea de informatii catre Google Analytics cu privire la experienta si comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru. Datele colectate folosind cookie-urile de Google Analytics, care ruleaza automat pe site-ului nostru, sunt date anonimizate care nu duc la identificarea persoanelor. Pentru acest tip de cookie-uri nu este nevoie de exprimarea consimtamantului.

  3. Cookie-uri de personalizare a publicitatii si de reamintire. Acest tip de cookie-uri capteaza date cu caracter personal si activarea lor pe website-ul nostru presupune acordarea consimtamantului prealabil. Aceste Cookie-uri se folosesc si pentru a targeta si/sau personaliza publicitatea online si sunt de obicei generate de programele de publicitate si reamintire apartinand unor terte parti.

Puteti decide stergerea cookie-urilor sau oprirea scrierii lor, folosind setarile browserului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a spori gradul de utilizare sau functionalitate a site-urilor web / aplicatiilor; prin urmare, dezactivarea modulelor cookie va poate impiedica sa utilizati anumite parti ale site-urilor sau aplicatiilor noastre.

Accesul, folosirea si stocarea datelor

Cine foloseste si are acces la aceste informatii

Pentru desfasurarea activitatilor noastre, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni, numiti in acest document imputerniciti. Serviciile furnizorilor externi presupun stocarea de informatii in bazele lor de date, informatii care sunt protejate si securizate.  Acestia pot fi:

  • Intern: Reprezentatii Augment din departamentele: vanzari, marketing, administrativ, admin webiste sau suport client.

  • Extern: Platformele online utilizate si furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea:

    • platforma de email marketing

    • Firma de curierat colaboratoare

    • Procesatorul de plati online

    • Programul de gestiune

    • Firma colaboratoare pe actiuni de marketing, vanzare si recrutare

    • platformele de publicitate online folosite pentru actiuni de remarketing (Google AdWords, Facebook)

Cat timp vor fi stocate datele colectate

Formulare website:

Datele completate prin formularele de pe website, datele stocate in adminul website-ului si in programul de gestiuni, sunt stocate pana cand solicitantul cere stergerea lor.

Cookies:

In functie de tipul de cookie, datele captate de catre acestea au durate diferite de pastrare, care variaza astfel:

  • Pastrare date doar pe parcursul vizitei utilizatorului;

  • Pastrare date pe o perioada de cateva zile (spre exemplu, pentru a nu afisa anumite elemente din site, pop-up-uri, alerte, decat o data la cateva zile, nu la fiecare accesare a site-ului)

  • Pastrare date pe o perioada mai lunga de timp (cum este cazul datelor anonime captate de catre Google Analytics, autentificare automata, pastrare produse in cos cumparaturi)

Daca vrei sa afli mai multe informatii despre Cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Care sunt drepturile tale

In calitate de persoana vizata, ai urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de acces la date – dreptul de a obtine din partea Augment o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care te privesc, precum si acces la datele respective; totodata, poti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre ai care fac obiectul prelucrarii.

  • Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obtine modificarea, realizata de catre Augment, a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

  • Dreptul la stergerea datelor – ai dreptul de a obține din partea Augment stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, iar Augment are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) detinatorul datelor isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) detinatorul se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine Augment in temeiul dreptului Uniunii sau al legislației romane. Augment va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va informa cu privire la acesti destinatari, daca se va solicita acest lucru;

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Ai dreptul sa soliciti restrictionarea procesarii Datelor tale. Acest lucru inseamna ca prelucrarea Datelor tale  este limitata, astfel incat sa putem pastra Datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:

    • exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adica de tine), pentru o perioada care permite operatorului (adica Augment) sa verifice corectitudinea Datelor;

    • prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica tu) se opune stergerii Datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;

    • operatorul (Augment) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

    • persoana vizata (adica tu) a ridicat obiectii procesarii bazata pe motive legitime din partea operatorului in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (Augment) depasesc pe cele ale persoanei vizate (daca drepturile legitime ale Augment prevaleaza asupra drepturilor tale).

  • Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, ai dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la Augment la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

  • Dreptul la opozitie – ai dreptul de a te opune, din motive legate de situatia particulara in care te afli, in orice moment, prelucrarii datelor tale cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

  • Dreptul de a depune o plangere in fața Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

  • Dreptul de a-ti retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de Augment pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Cum ai acces la datele tale

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le ai, mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne poti contacta oricand la:

  • Email: office@augment.ro

  • Telefon:  021 - 448 12 38/021 - 448 12 83, fax: 021- 448 14 89

  • Adresa: Bulevardul Basarabia, nr. 256, etaj 2, sector 3, Bucuresti, Romania

Vom onora orice solicitare venita din partea ta cu privire la datele tale personale si iti vom furniza in mod gratuit informatiile solicitate.

 

Contacteaza-ne cu incredere oricand.

Echipa Augment